Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Permis anulat in Norvegia

Bună ziua
Locuiesc în Norvegia și am avut un accident în urma cu un an de zile conducând sub influența alcoolului (fără victime, fără pagube materiale) alcoolemia fiind de 1,2. Am fost judecata și am primit amenda și suspendarea permisului pe 2 ani. Mi s-a confirmat de politie și avocat ca va trebui sa dau din nou de permis dar aici în Norvegia.
Este adevărat sau nu? Nu mi se pare normal deoarece permisul este luat în România, nu în Norvegia.
Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns va mulțumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Remusicaaa , utilizator 21:30, 13 Noiembrie 2025
Sunt in aceasi situatie va rog sa îmi spuneti ce ati rezolvat
Salut și eu sunt in aceași situație ai avut probleme și în România cu permisul romanesc

Modifier a scris:

Sunt in aceasi situatie va rog sa îmi spuneti ce ati rezolvat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal gabriellle gabriellle Dosar penal , art 336 din NCP , 0,52 la etilotest, 0,90 prima proba, 0,80 a doua proba, implicat intr un accident fără victime sau pagube materiale! Cum ma ... (vezi toată discuția)
Alcooolemie de 1,75 mona m mona m sotul meu a avut un accid. rutier in dec 2007 in urma ac. a intrat in coma de3 saptamini.acum are handicap gr.1 cu insotitor.acum la un an de la acle eveniment ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan silipovici silipovici ce pedeapsa as putea lua pt conducere auto cu o alcoolemie de 1,17% la alcooltest?la sange nu stiu cat mia iesit .. am cva sanse sa scap doar cu amenda penala? ... (vezi toată discuția)