avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completare cerere recuperare concedii medicale 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completare cerere recuperare concedii medicale 2018

Buna ziua.Avand in vedere ca, in 2018, s-a schimbat formularul de cerere a sumelor ce reprezinta concediile medicale suportate de FNUASS(anexa nr.10),as vrea sa stiu daca suma ce urmeaza sa o solicit CASS ,este suma ce reprezinta cuantumul indemnizatiei de concediu medical ?In formularul din 2017 ,completam suma ce reprezenta diferenta dintre suma indemnizatiilor de CM si contributia de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate datorata de angajator ,pe perioada respectiva.Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 16:06, 11 Mai 2018
daca nu mai exista 0.85% evident ca valoarea CM-urilor este intreaga .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)
Declaratie cas ramona2008 ramona2008 Am si eu o intrebare, daca ma poate si pe mine ajuta cineva cu formula de calcul a contributiei pentru FNUASS (de 0.85%). daca angajatul are si concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - contributii suportate de angajator narcisa07 narcisa07 Va rog lamutiti-ma: Caz concret: doi salariati in concediu medical toata luna februarie, in continuare. Deci sunt platiti de FNUASS. Dar cum? Pt. ca eu ca ... (vezi toată discuția)