avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Plangere site raport autoDNA
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Plangere site raport autoDNA

Buna ziua! Ma numesc Mihai, sunt din Ploiesti si in zilele precedente am vrut sa-mi cumpar o masina. Nestiind prea multe despre ea, am dorit sa verific VIN-ul masinii(seria de sasiu) online, un raport autoDNA(daca masina a fost implicata in vreun accident, daca a fost declarata de vreo companie de asigurari ca fiind dauna totala, cati proprietari a avut masina etc). In urma acestei verificari, firma care avea sa-mi ofere informatii despre aceasta masina in schimbul unei sume modice. Am primit factura pentru acest serviciu, am platit-o, iar in schimb tot ce am primit a fost o poza de la anuntul masinii de pe un site de vanzari autoturisme. Intrebarea mea e urmatoarea, as putea face o plangere penala in acest sens?

Alte discuții în legătură

Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)