Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot sa fac

Buna ziua! Am nevoie de un sfat :( azi am aflat ca sunt însărcinată :( Viitorul meu sot este de acord cu copilul si toata lumea este fericita dar problema este ca eu nu sunt divortata de fostul sot cu care am o fetita care e la el.. El nu vrea sa imi dea divortul iar momentan nu am cum sa divortez ptr ca nu am bani necesari:( întrebarea mea este... Oare ar putea sa imi faca rau ptr ca o sa am un copil ? Poate viitorul meu sot sa treaca copilul pe numelelui?

Copilul va fi prezumat ca provine din căsătoria cu actualul dvs soț.
Prin urmare numele lui va figura la rubrica "tată".
Insa paternitatea se poate tagadui de către adevăratul tată, iar certificatul de naștere al copilului se va schimba.

Alledorel a scris:

Buna ziua! Am nevoie de un sfat :( azi am aflat ca sunt însărcinată :( Viitorul meu sot este de acord cu copilul si toata lumea este fericita dar problema este ca eu nu sunt divortata de fostul sot cu care am o fetita care e la el.. El nu vrea sa imi dea divortul iar momentan nu am cum sa divortez ptr ca nu am bani necesari:( întrebarea mea este... Oare ar putea sa imi faca rau ptr ca o sa am un copil ? Poate viitorul meu sot sa treaca copilul pe numelelui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate concubinul sa beneficieze de indemnizatie pentru cresterea copilului? omama omama Buna ziua,sunt mama a doua fetite si in curand voi deveni ptr a treia oara mamica,din pacate sunt in divort ,insarcinata sunt cu concubinul cu care ... (vezi toată discuția)
Copilul cui? crisis81 crisis81 Am si eu o dilema. Sunt casatorita legal cu un barbat de care in fapt sunt despartita din august 2009. Nu aveam copii impreuna asa ca am adoptat o fetita si am ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)