avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Îngrijire copil handicap grav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Îngrijire copil handicap grav

Buna ziua am un copil cu handicap grav (diabet zaharat tip 1 insulinodependent) Am fost la comisie pentru reevaluare menționez fetița împlinește șapte ani in data de 14 iunie ac și mi sa spus că nu mai pot beneficia pe baza legii de concediu îngrijire copil bolnav pe baza OUG Nr 79/2017 legea nr399/2006 spune că pot beneficia de concediu îngrijire copil bolnav până la 16 ani pentru că se acordă doar pt cei bolnavi de cancer așa mi sa spus.As dori sa - mi spuneți unde este specificat că copii cu handicap grav diabet zaharat părintele care are în grijă nu poate sta in continuare după împlinirea vârstei de 7 ani in concediu de îngrijire copil bolnav legea a fost aprobat modificat până la 16 ani Aștept răspuns favorabil va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cic (handicap grav) Stelianro Stelianro Buna ziua, Pana la ce varsta a copilului cu handicap grav mama poate beneficia de concediu de crestere si ingrijire copil cu dizabilitati? Mentionez ca fiul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cu handicap grav de la 7 la 18 ani conform ordonanta 99/2017 sasviorel sasviorel Vechea legislatie prevedea concediu crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani, in conformitate cu Ordonanta 99/2017 pentru modificarea si completarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua...în perioada octombrie 2014-septembrie 2016 am beneficiat ... Dana_90 Dana_90 Bună ziua...în perioada octombrie 2014-septembrie 2016 am beneficiat de concediu și indemnizatie creștere copil..în noiembrie 2016 mi-am semnat ... (vezi toată discuția)