avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate.

Buna,sunt insarcinata in 3 luni,si angajata de o luna! Nu am fost angajata in ultimii 2 ani,vreau sa stiu daca se poate plati in urma ca sa pot sa beneficiez de concediu de maternitate,timp de 2 ani?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 24 Mai 2018
Nu puteti face asa ceva ... singura solutie este angajarea dvs retroactiva cu cel putin 5-6 luni in urma. !?
Si daca imi face angajare din urma,nu primeste seful amenda pt neinregistrarea contractului? Sau se poate sa imi faca,sa imi faca altcineva angajare,in urma si sa raman si cu angajarea asta?multumesc pt raspuns
S-ar putea sa primească o sanctiune contraventionăla angajatorul care procedează astfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie daca... misslucky misslucky Am lucrat din 2007 pana in nov 2011 din nov 2011 pana in iunie 2012 am fost in somaj,din iunie pana in sept 2012 am lucrat cu carte de munca si din ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot reangaja? nastasamariana nastasamariana buna ziua,mariana ma numesc si va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva, sunt insarcinata in luna a 2 a , nu lucrez momentan , am ramas fara servici de 4 ... (vezi toată discuția)
Concediul pre si postnatal tazmania tazmania buna ziua, sunt insarcinata in 33 de saptamani, am intrat in prenatal incepand de astazi, urmand sa nasc la inceputul lunii noiembrie.sunt angajata cu program ... (vezi toată discuția)