Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

unde ma pot adresa daca nu mi s-a dat salariul

muncesc la o firma de paza....a venit ziua de salariu si m-am trezit ca toti banii au fost dati pe o poprire!! este normal sa raman doar cu 1 milion...pt o luna sa pot plati chirie sa mananc....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:25, 27 Mai 2018
Aprecierea dv este eronata
Angajatorul va acordat drepturile banesti care insa au fost directionate pentru acoperire partiala poprire
Pentru clarificari,solicitati angajatorului sa va prezinte documentele justificative
Atat timp cat s-a dispus poprire,rezulta ca dv va aflati in litigiu cu un tert care pentru recuperarea debitului a parcurs procedura de recuperare si a obtinut dreptul sa impuna poprire pe drepturile dv salariale
Angajatorul nu este responsabil pentru poprirea dispusa de catre tert ffata de care dv detineti debit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare poprire salariala deacata deacata Buna ziua. Va rog sa-mi comunicati cum imi pot recupera sumele retinute de societatea unde lucrez cu titlul de poprire. Pe scurt mi s-a retinut din salariu din ... (vezi toată discuția)
Executare tert poprit glukas glukas Buna Ziua! Sunt administratorul unei firme, tert poprit pe un dosar al unui angajat. Problema este ca m-am trezit cu conturile blocate pentru intraga suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)