Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act mostenire

Buna seara,am o nedumerire in privinta unui act de mostenire.Bunicii mei i-au facut act de mostenire(succesiune cred,nu stiu cum se numeste exact) varului meu pe un teren intravilan,bunicii inca nu au decedat,eu pot sa atac acest act prin vre-o parte? Bunicii pot spune ca sunt in dubii cu acel act,nu mai sunt la fel de convinsi ca au facut o alegere potrivita. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dani247 , utilizator 21:44, 27 Mai 2018
Sigur nu se numeste moștenire.
Moștenirea presupune un deces.
Aflati denumirea exactă a actului si reveniți cu întrebarea.
Ok,o sa revin in cel mai scurt timp,va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intravilan PopescuDanutzTeo PopescuDanutzTeo Buna ziua tuturor. Ok sa va explic situatia ... ...este vorba de un teren intravilan pe care matusa mea doreste sa-l vanda. Mentionez de la inceput toate ... (vezi toată discuția)
Decedat fara sotie si copii, atunci un unchi este mai aproape moºtenitor decît un vãr? Balaurul Balaurul Buna ziua, Situatia se prezinta pe scurt astfel: A,B,C = 3 veri buni şi Unchiul lor = [b]D\'[/b], singurul dintre fraţi care mai traieşte (fraţii din ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire reya reya buna ziua! ma numesc madalina si as dori sa va consult cu privinta la un act de mostenire. bunicii mei, parintii mamei mele, doresc sa incheie un act de ... (vezi toată discuția)