Bună ziua, ma confrunt cu o problema cu un executor judecătoresc. Am câștigat un proces împotriva unei firme de recuperări creanțe, sentința rămânând definitiva și executorie prin neexercitarea caii de atac legale de către intimat. Instanta a constatat ca mi s-a actualizat fără niciun temei legal creanță cu o anumita suma, și a dispus anularea încheierii de actualizare a creanței a executorului și a tuturor actelor subsecvente încheiate în temeiul acesteia. Având în vedere faptul ca, acțiunea introdusa de mine nu a suspendat executarea silita (nu am uzat de dreptul de a depune o cauțiune) suma mi-a fost imediat reținută de executor. Totodată, în cursul procesului am primit de la bej și încheierea de finalizare a executării silite. Deja am trimis 2 adrese către executor prin care, în temeiul sentinței am solicitat restituirea respectivei sume de bani, poprita în mod nelegal conform dispunerilor instantei de judecata, fata de care nu am primit niciun răspuns și nici banii. Sunt alte cai legale prin care îmi pot recupera acești bani, având în vedere ca executorul judecătoresc nu respecta hotărârea judecătorească? Va mulțumesc anticipat.
Litigiu leasing
draganadrian
Am un litigiu cu o societate de leasing; dupa ce am predat masina, mai am sa le dau o suma de bani; sunt aproape de executarea silita (poprire pe salariu, ... (vezi toată discuția)