avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie diicot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie diicot

Buna ziua!

Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat declaratiile. In declaratia mea am scris ca sunt consumator de o luna de zile, am recunoscut ca am cumparat de la ei si cam atat. Ei au recunoscut ca mi-au vandut mie si cam atat stiu.
Astazi acesti "vanzatori" au primit citatie de la diicot sa se prezinte maine la tribunal ca invinuiti.
Eu nu sunt momentan acasa (unde ar trebui sa vina citatia daca vine). As vrea sa stiu care sunt sansele sa primesc citatie, daca vine acasa (la usa) sau in cutiuta postala si eventual daca risc ceva (grav) sau nu..

Pe acolo pe la sectie mi-au spus sa stau linistit fiind prima abatere, n-o sa patesc nimic (de altfel asa le-au spus si lor - probabil avand in vedere ca eu am fost prins cu aproape 1g la mine, iar ei nu aveau nimic in momentul flagrantului).

Astept raspunsul dumneavoastra,
Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
mt1, utilizator
Sa ma astept urmatoarea audiere sa fie in cateva zile sau luni ?

Exista vreo formalitate cum ca ar trebui sa existe X numar de audieri ? Cam cat dureaza de fel un astfel de proces ?

Este posibil sa scap cu cazierul curat sau 'patat temporar' ?
Vedeti ce calitate aveti.Cititi citatia.
Nu se stie cat poate dura un astfel de proces.
Depinde de multe lucruri.
Invinuit
Calitatea mentionata pe citatie ,trebuie sa va determine ca nu este o chestie de joca si ar cam trebui pentru termenul urmator sa va angajati aparator.
De regula ,functie de cat de ocupati sunt reprezentantii DIICOT,cam intr-o luna puteti fi citat din nou.
Atentie ,este o invinuire grava care daca nu aveti aparator competent se poate lasa cu sanctiunea pe care a-ti mentionat-o dvs.
Incercati sa va angajati avocat.
Daca sunteti in proces cu DICOT nu cred ca puteti scapa fara cazier usor.
Doar daca instanta constata ca sunteti nevinovat.

Alte discuții în legătură

Caut avocat lawww lawww caut avocat specializat in [b]drept penal-fraude pe internet-drept international[/b] pentru reprezentare la o audiere la parchet. (vezi toată discuția)
Sotul meu a fost sunat de catre diicot carmen nedelcu carmen nedelcu Buna seara. Dupa cum spuneam sotul meu a primit un tel de la Diicot pt a da o declaratie cu privire la o cerere de creditare depusa in Aprilie 2009 la Milenium ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)