avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare PFA la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare PFA la ANAF

Buna ziua!
Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la "Finante", sa ma inregistrez in termen de 15 zile.
Stie cineva ce formular si ce acte sunt necesare la ANAF? Nu gasesc informatiile concrete pe site-ul ANAF.
Multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:50, 26 Octombrie 2018
si dupa ce m-am inregistrat si la ANAF ce trebuie sa mai fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca activitatea impune folosirea casei de marcat, achizitionati-o si fiscalizati-o la finante cu ajutorul firmei de la are o aveti. Daca nu, puteti incepe activitatea.
Sa va cumparati acum la inceput cu factura pe pfa si registrul de evidenta fiscala, registrul de incasari si plati, registrul inventar, facturier, ultima daca cumva activitatea o impune si nu folositi casa de marcat.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa arhitect/urbanist Roxana789 Roxana789 Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa imi spuna care ar fi pasii necesari de urmat in cazul in care un arhitect, respectiv un urbanist doresc sa isi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pfa inregistrat la onrc ciucardelcosti ciucardelcosti Buna ziua, M-am inregistrat de curand ca PFA la ONRC, am primit acel certificat de inregistrare cu datele aferente, CUI, Nr. de Inregistrare in Registrul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)