avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum procedez pentru autorizare bar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum procedez pentru autorizare bar?

Buna ziua. Am deschis o sociatete comerciala cu domeniu de activitate bar. Am inchiriat un spatiu comercial. Primaria imi cere clasificare de la ministerul turismui. Ministerul turismului imi cere o adeverinta de la primarie din care sa reaiasa ca spatiu poate fi folosit ca alimentatie publica. Am autorizare sanepid, dsv, psi.. Dar primaria nu imi elibereaza cererea spune ca trebuie facuta scimbare de destinatie din spatiu comercial in spatiu alimentatie publica(bar). Eu nu ma inteleg nimic.. Ce pot sa fac in cazul acesta.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 16:01, 20 Iunie 2018
Bună ziua,

Schimbarea destinației se realizează prin demersuri de natură urbanistică.

În cazul în care, pentru schimbarea destinaţiei nu sunt necesare lucrări de amenajare, vi se va elibera un Răspuns oficial/ o Adresă.

În cazul în care, odata cu schimbarea destinației, veţi executa şi lucrări constructive, vi se va elibera un Certificat de Urbanism în care vor fi menţionate toate Avizele şi documentele necesare, pentru a putea obține ulterior și o Autorizație de Construire!..

În final, indiferent de felul în care ati ales să procedați (cu, sau fără lucrări) va trebui să apelați la o firmă de cadastru, pentru a înregistra noua destinație la OCPI.

Clasificarea de la Ministerul Turismului este necesară doar în anumite situații!
Verificați dacă vă aflați în una dintre acele situații!

Mai multe informații puteți găsi aici: [ link extern ] /
[ JuristFirme.ro ]

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate schimba destinația unei construcții din anexă gospodărească în atelier auto? buciuman buciuman De ce acte am nevoie pentru a face schimbarea de destinatie dintr-o anexa gospodareasca intr-un ateler auto? (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru spatiu pentru servicii profesionale PaulD91 PaulD91 O companie care detine un birou la parterul blocului vrea sa inchirieze acest spatiu unei alte companii ce doreste sa deschida o bucatarie pentru catering ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor kbi kbi Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in cazul obtinerii autorizatiei de la Primarie. Daca o societate are punctul de lucru la parterul comercial al ... (vezi toată discuția)