avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor in dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor in dosar penal

Buna ziua ,
Doresc sa aflu un raspuns la urmatoarea intrebare : am fost citata ca martor intr-un dosar penal in lucru la organul de politie din alt judet decat cel in care locuiesc eu , citarea facându-se prin organul de politie din orasul in care locuiesc . Intrebarea mea este daca este corect /legal modul cum a procedat organul de politie privitor la citarea mea : a prezentat poza mea din buletin vecinilor din bloc , intreband daca ma cunosc si alte date despre mine , nefiind la domiciliu in ziua respectiva ( eram la serviciu ) . Mentionez ca organul de poilitie cunostea locul meu de munca .Care sunt modalitatile de citare in conditiile in care nu esti la domiciliu ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Rvas , utilizator 18:32, 23 Iunie 2018
Mulțumesc pentru răspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor anamarial anamarial Buna ziua, sunt citata la procesul unde prietenul meu este acuzat in calitate de martor. Imediat dupa ce l-au arestat pe el mi-au luat si mie o declaratie cei ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos, puteti sa ma lamuriti si pe mine?! corny39 corny39 Sotul a fost citat la tribunal ca martor intr-un proces, fiind marinar, nu s-a prezentat la termenele stabilite, intre timp si-a mutat domiciliul, venind la ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)