avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ridicarea pasaportului in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ridicarea pasaportului in strainatate

Buna ziua! Pasaportul meu a sosit la ambasada, insa nu il pot ridica saptamana aceasta; va trebui sa anunt lucrul acesta, sau pasapoartele raman la ambasada pentru o anumita perioada? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:17, 29 Iunie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Paşapoartele neridicate se păstrează pe întreaga perioadă de valabilitate, nu vă faceți probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte pentru copii minori IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este cel mai bine si repede sa procedez pentru a face pasapoarte copiilor mei de 12 ani si 6 luni, respectiv 9 ani in ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
Pasaport secundar ValeriaT ValeriaT Buna ziua! Am nevoie de un pasaport secundar (sau un al doilea pasaport) deoarece urmeaza sa lucrez ca stewardeza (cabin crew/flight attendant) la o companie ... (vezi toată discuția)