Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

plangere penala

Am depus la politie o plangere penala in urma cu 6 luni, n-am primit nici un raspuns. Dupa 6 luni am sunat si am intrebat ce se intampla cu dosarul. Mi s-a raspuns de catre politistul care se ocupa de caz ca nu a facut nimic, ca nu a avut timp si ca persoana nu s-a prezentat cand a fost citata. Deoarece mi-e teama ca fapta se va prescrie va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce drepturi legale am pt. a-l determina pe politist sa urgenteze cercetarea. Cu mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:11, 4 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere de urgentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetari cu intarziere, ce e de facut? _Alin_ _Alin_ Anul trecut, am depus plangere la parchet si am asteptat să primesc raspuns. Vazand ca au trecut cateva luni de zile, fara sa primesc o soluție, am mers ... (vezi toată discuția)
Chemare politie pentru semnalare miros de gaze, amenda 500 de lei raioch raioch acum aproape o luna am apelat 112 pentru a semnala miros de gaze intr-o intersectie din vecinataea locuintei. la fata locului au venit si doi politisti care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala! claudia elena claudia elena Fiti draguti in urma cu 6 luni am depus o plangere la Sectia 8 Politie pt vatamare corporala....Am fost chemata la politie si eu si familia mea si 2 ... (vezi toată discuția)