avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Chemare in judecata pentru penalitati
Discuție deschisă în Executare silită

Chemare in judecata pentru penalitati

Buna ziua! Am fost chemata in judecata de firma de distributie a energiei termice,(pt. suma de 3000 lei, energie termica de care nu am beneiciat), le-a fost respinsa cererea formulata de acestia, urmand sa ma prezint la apel in septembrie. Astazi am primit o noua cerere in judecata, de la aceeasi firma pentru plata unei facturi de 30 lei si penalitati insumand 190 lei. Daca platesc aceasta factura, pentru ca nu as mai vrea sa umblu atat pentru aceasta suma poate avea repercusiuni asupra apelului ce va avea loc in septembrie?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:00, 11 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În funcție de contextul în care s-a respins acțiunea de la fond, este posibil că achitarea la acest moment a sumei pretinse la plată să influențeze hotărârea din apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani hotarare judecatoreasca jenicaradulescu jenicaradulescu Am fost dat in judecata in calitate de parat de o firma de distributie a energiei termice la un contract de cesiune intocmit de asociatia de proprietari dar ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani firma FPG FPG Buna ziua! In mai 2016, am cumparat materiale de la o firma, pt constructia unei case. In septembrie 2017, am terminat casa, am inapoiat materialele ramase ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)