avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Produse vandute sub un alt brand
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Produse vandute sub un alt brand

Am cumparat un produs vandut sub brand-ul TechOne, care exista doar in Romania in urma unei cautari pe google. Dupa ce am primit produsul am observat ca acestea aveau instructiuni in chineza, si dupa o mica cautare pe aliexpress( un site chinezesc cu produse la preturi mici) am gasit majoritatea produselor vandute sub numele TechOne acolo la pret injumatatit. Cei care vand acest produs se lauda ca sunt produse originale. Intrebarea mea este: este legal sa ascunda provenienta produsului si sa inventeze un nume sub care sa le vanda? Precizez ca atat pe cutie cat si pe produs nu exista niciun brand.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:04, 15 Iulie 2018
Puteti depune o sesizare scrisa la Protectia consumatorului, cu nr. de inregistrare/ data la care sa atasati documentele pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare internationala GeorgeG GeorgeG Buna ziua! In cazul unui contract de vanzare-cumparare internationala, prin care societatea mea importa anumite produse din China, societatea chineza trebuie ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la ambalaj. Irina_ii Irina_ii buna ziua. Acum o luna si putin am achizitionat de la un magazin doua produse identice (mp3 player). In timpul utilizarii am observat atat eu cat si a doua ... (vezi toată discuția)