avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pentru conducere fără permis auto minor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pentru conducere fără permis auto minor 14 ani

Buna ziua . Am 14 ani și acum o luna am fost prinsa la volan de către polițiștii . Am fost la secție și am dat o declarație. Cu mine în mașină a fost un prieten care mi-a încredințat masina. Mie mi s-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis și lui pentru încredințarea autoturismului. Ce ni se va întâmpla? băiatul cu care am fost nu a mai avut niciun incident cu politia am înțeles că s-ar putea sa i se dea suspendare. Dar mie? Voi mai putea sa intru la academia de politie dacă am avut dosar penal? Voi da mai târziu de permis auto?
Ati implinit varsta de 14 ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)
Minoră, m-a prins politia fără permis ContSters488009 ContSters488009 Bună ziua ! Sunt minora am 17 ani si acum 2 luni am condus fără permis pe un drum public . În dreapta mea se afla băiatul care avea permis de conducere . ... (vezi toată discuția)
Incredintare de autoturism Ionut127 Ionut127 In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca ... (vezi toată discuția)