Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

am unbaiat de 25ani diagnosticat la nastere cu encefalopatie infantile tetrapareza spastica cu certificat de handicap grav 1,decizie medical a grad 1 eliberat de comisia de expertiza a cnp si nu beneficiaza de pensie de invaliditate deoarece nu are stagiu de cotizare aferent varstei de 3 ani (nu merge, nu vorbeste).

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Alexgeorgeta Alexgeorgeta Bună seara! Am un băiat de 18 ani cu handicap grav(epilepsie, retard sever, paralizie cerebrala și tetrapareza spastica) am fost la comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru persoana cu handicap bogdan1111 bogdan1111 Buna ziua. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Eu am 26 de ani si sufar de tetrapareza spastica, boala pe care o am din nastere. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Wedinn Wedinn Bună ziua. Sufăr, din naștere, de epilepsie și hemipareză spastică. Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani și reîncadrarea în gradul de handicap ... (vezi toată discuția)