avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Muncă suplimentară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Muncă suplimentară

In cazul angajaților din MAI, permanența la domiciliu este considerată muncă suplimentară????
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Justmedani71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 23 Iulie 2018
"Timpul pe care un politist il petrece acasa asteptand un posibil telefon din partea angajatorului, pentru a se prezenta de urgenta la serviciu, trebuie considerat "timp de lucru" si platit ca atare, a decis Curtea de Justitie a UE".(Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE), C‑518/15)

Fiind un stat membru in UE, hotararile CJUE au aceeasi valoare ca si deciziile CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in interes de servici diadora_74 diadora_74 Intrebare: O persoana care este angajata in functia de manager regional, Avand deplasari zilnice, cum este pontat (cate ore), deplasarea de/inspre acasa este ... (vezi toată discuția)
Timpul de deplasare catre locul de munca este considerat timp de munca? mihai52 mihai52 Buna seara, eu lucrez ca manager de vanzari intr-o companie multinationala, avand de acoperit un teritoriu mare, in care calatoresc doar cu masina. Imi incep ... (vezi toată discuția)
Cjue, carta drepturilor fundamentale a ue si cedo Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Stimati colegi, Un cetătean român (si deci european) poate conform prevederilor Tratatului de la Lisabona sa se adreseze Curtii de Justitie a Uniunii ... (vezi toată discuția)