avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absolvenții
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absolvenții

Buna ziua,
Stie cineva care sunt beneficiile dacă angajezi absolvenți?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 25 Iulie 2018
Angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată, absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent încadrat, o sumă în cuantum de 2.250 lei.
Angajatorii care încadrează în muncă pe durată nedeterminată absolvenţi din rândul persoanelor cu handicap primesc lunar, pentru fiecare absolvent, suma prevăzută la alin. (1) pe o perioadă de 18 luni.

Angajatorii care încadrează absolvenţi si beneficiaza de subventia de 2250 lei/luna sunt obligaţi să menţină raporturile de muncă sau de serviciu ale acestora cel putin 18 luni de la data incheierii.
Multumesc frumos! Stiti cumva daca pot beneficia de acest beneficiu dacă eu am o firmă înființată acum și mă angajez pe mine care am terminat acum facultatea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine intrebati la AJOFM, intrucat legea nu prevede daca se acorda sau nu in situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare absolvent alocatiile alocatiile Bună seara! O Societate Comercială care angajează un absolvent de liceu pe o perioadă nedeterminată poate beneficia de suma de 2250 de lei lunar ... (vezi toată discuția)
Angajare simionel simionel SIM oradea.daca sunt șomer neindemnizat(demisie de la ofirma) am 61 ani și îndeplinesc condițiile pentru pensionare anticipată parțială următorul ... (vezi toată discuția)
Pers. cu handiap grav, pensie de invalid. gr.iii cu pfa, se mai poate angaja part-time? a21alex a21alex Bună tuturor. sunt o persoană cu handicap grav(certificat permanent) cu pensie gradul 3 cu drept de muncă, jumătate de normă(4 ore), cu o mică afacere ... (vezi toată discuția)