avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abandonul domiciliu conjugal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abandonul domiciliu conjugal

Bună ziua. Va rog frumos daca puteti sa mi dati un sfat. Am fost abandonată de sotul meu după 22 de ani de căsătorie ultimi 11 locuiti aici in italia .Sunt o persoana bolnavă de scleroza multiplă. Nu stiu motivul pentru care sotul meu a plecat. Din martie si pana pe 11 iulie m ă terorizat psihologic făcând pe nebunul .am certat l am dus la medici i am chemat salvarea de mai multe ori .in final motivul era ca vroia sa plece . Nu am scos un cuvânt de frica pana ă plecat .M a lasat intr o situație dezastruoasă financiar. Cum ma pot tutela in cazul in care nu pot veni in tara din cauza sănătății, . a serviciului si a faptului că am buletinul.si pasaportul expirat. Va multumesc
Luati legatura cu autoritățile italiene.
Sa aveti si actele medicale la dvs. cand veti merge sa ii informati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul este intemeiat ori e nul? kalimero kalimero Italia. \"Contratto assistenziale oneroso a prestazioni corrispettive\" incheiat intre soti casatoriti in regim de \"separazione dei beni\" (capitale ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Tutela minor 2 ani si 7 luni marian2012 marian2012 Imi cer scuze ca deschid un nou topicMa numesc Marin,si lucrez in afara tarii..am o fetita de 2 ani si 7 luni,la care MAMA e cuvant scump chiar inexistent ... (vezi toată discuția)