avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RAPORTUL UNEI INSPECTII JUDICIARE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RAPORTUL UNEI INSPECTII JUDICIARE

In momentul incheierii unei inspectii judiciare la cererea unei persoane fizice se va putea elibera respectivei persoane raportul final cu concluziile si neregulile care au facut obiectul acestei investigatii ? In cazul in care se va refuza asemea cerere este in masura si are CSM autoritatea necesara sa impuna acest lucru ? Va multumesc anticipat pt raspunsuri !
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Catalin cata, utilizator
Inteleg ! Totusi ca o completare as dori sa adaug ceva : Dreptate mi s-a facut cu chiu cu vai cum se spune. Dar prea tarziu si dupa cum mi-a spus un avocat nu mi sa dat si scopul pt care m-am alipit . Corpul de control va trebui sa ma lamureasca dc un judecator mi-a rapit dreptatea de care am avut parte in apel ,incompetenta unui executor judecatoresc, unui procuror care acesta din urma a fost insarcinat de catre superiorii sai sa investigheze cazul meu si care mi-a spus "Dle te-am pus eu sa-ti iei femeie? Te-am pus eu sa faci copil?" Datorita aceator tergiversari si incompetente copilul pt care m-am luptat ,la momentul respectiv avand 2 ani si jumatate iar acum 5 ani si jumatate, mi-a fost indepartat si si alienat parental nemairecunoscand-ul si nemai recunoscandu-ma . Pt aceste grave erori si abuzuri toti cei implicati vor trebui sa plateasca si la propriu si la figurat. Indiferent ca va fi investigat de Inspectia judiciara , Corpul de control al ministrului justitiei ,CSM, sau CEDO
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Catalin cata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda diagrama tahograf gheo70 gheo70 Buna ziua! In urma cu putin timp am fost sanctionat contraventional cu amenda de Politia Rutiera ,fapta fiind prevazuta de OG 37/2007, art 8/1/25 si ... (vezi toată discuția)
Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)
Cadru legislativ care reglementeaza cercetarea disciplinara adaescu adaescu As dori sa aflu care act normativ reglementeaza cercetarea administrativa si ce trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu, sub sanctiunea nulitatii absolute,un ... (vezi toată discuția)