Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă politie comunitara

Politia comunitara poate sa trimita acasa, prin posta, amenda pentru stationarea pe o strada cu acces interzis, in conditiile in care nu am vazut si nu am semnat procesul verbal?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Lavinia200, utilizator
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 21:15, 7 August 2018
Bineinteles ca poate. Cititi va rog OG2/2001 varianta actualizata:
[ link extern ]
si comparati ce e scris in PV, cu cerintele acestei ordonante.
Nu e clar cum a fost facuta identificarea soferului, din moment ce fapta s-a constatat in lipsa.
Puteti depune plingere impotriva acestui PV, daca veti considera ca nu a fost intomit conform legii.
Politiştii locali nu mai pot trimite amenzi prin poştă. Motivul: Aşa au decis magistraţii Curţii Supreme care au hotărât că, dacă vor să dea amenzi, poliţiştii locali trebuie să aştepte lângă vehicul până când vine şoferul.

Citeste mai mult: adev.ro/pbc0zb

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am gasit afisat un pv pe numele meu cu amenda de 9 ... Ancasorana Ancasorana Buna ziua. Am gasit afisat un PV pe numele meu cu amenda de 9 puncte pentru necomunicare persoana care a condus autoturismul. Ideea e ca eu n am primit nicio ... (vezi toată discuția)
Amenda încadrata greșit! NMLaurentiu NMLaurentiu O sa incerc sa fiu cât se poate de scurt si explicit, am venit în vizită în Timișoara și GPS-ul meu a avut ceva probleme, asa ca am intrat pe o straduta ... (vezi toată discuția)
Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire ... _stefan _stefan Amenda stationare/oprire interzisa intr un loc nemarcat ca oprire interzisa Buna ziua am primit amenda cu proces verbal la stergator ca am parcat pe ... (vezi toată discuția)