avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Inființez un srl pentru proiect in start up
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Inființez un srl pentru proiect in start up

Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de proiect in start up si care sunt sansele..?
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 16:02, 31 Iulie 2018
Ghidul publicat initial pe siteul ministerului incuraja, ca si anul trecut, coduri CAEN din productie, cu sanse de punctaj maxim, coduri CAEN din domenii creative si a treia categorie a fost cea a serviciilor. Anul trecut, punctal minim finantat a fost de 95 de puncte, prin urmare ar fi fost finantate doar prima si a doua categorie. Sansele depind de cat de mare este concurenta, aceasta este concluzia...
Imi puteti spune si mie câteva fonduri europene gen start up fara investitie si nerambursabilă?
In caz contrar as dori sa stiu daca o fermă de porci intra in aceasta categorie.
Lista de fonduri este destul de lunga, majoritatea fiind cu o forma de participare din partea investitorului, fie si doar ca o forma de a da seriozitate proiectului. Proiectele se depun pe masura ce se deschid linii de finantare, in toamna urmand o noua serie de programe. Pentru informatii, puteti urmari pe internet paginile specializate - fonduri-ue.ro, de exemplu.
Pe mine m ar interesa daca cunoașteți personal un proiect fara investitie
Da.

Alte discuții în legătură

Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Start up nation ,coduri caen suplimentare. sebymura sebymura Buna. Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea. Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)