Am un contract de internet si televiziune cu telekom.Ieri o zi intreaga nu mi a mers netul si televizorul.A venit un angajat de la departamentul deranjamente,si nu știa de unde este problema.Prima data a zis ca problema e de la.modem.A verificat si a spus că de fapt problema este de unde de la.telekom.A dat cateva telefoane la centrala si dupa.maimmulte cercetări ii s a comunicat că serviciile.sunt suspendate.Eu cu plata sunt la.zi.Iar presupusul motiv este că eu am cerut în scris desființarea pachetului de televiziune.Si am aflat tot de la angajatul acele ca as fi programata pe 8 august pentru ridicarea echipamentelor de la domiciliul meu.Cu toate acestea angajatul nu a stiu sa imi explice de ce si internetul era oprit.Problema este ca:eu nu am făcut nici o cere pentru desfiintare. Si nimeni din familia mea.Desi nici nu s ar fi putut deoarece contractul este pe.numele.meu.Am sunat de mai multe ori la telekom pt a rezolva problema si inca nu am primit nici un răspuns.Eu în prezent nu beneficiez de pachetul de televiziune deoarece serviciile sunt suspendate.Dar factura a fost emisă pe luna următoare cu plata pentru ambele servicii:televiziune si internet.Chiar dacă eu nu beneficiez de televiziune în acest moment ei mi au trimis factura si pentru acest serviciu.Mi se pare grav ceea ce se intampla.Ce pot face din punct de vedere legal,în această situație?Contractul se poate rezilia daca una dintre parti,si anume Telekom nu si au respectat obligațiile care sunt trecute în contract?Si ce se mai poate face?Mentionez ca cand am cerut explicații legate de data la care a fost făcută de mine presupusa cerere de desființare mi s au dat diferite data.Prima dată mi s a spus că a fost făcută pe data de 16.06. Iar a 2 oara mi s a spus că pe data de 29.06.Deci multe minciuni si bătaie de joc
Faceti o reclamatie in scris, pe mail, telefonic pe care sa primiti un numar de inregistrare. In reclamatie puteti cere si suspendarea plati facturi deja emise pentru ca nu beneficiati de acele servicii, cu toate ca eu as face plata si, in reclamatia la ANPC as atasa si copie dupa acea factura)...Daca nu va raspund in termenul specificat de ei pentru rezolvarea unei solicitari sesizati ANPC-ul. Modalitatile de reclamatie precum si formularul, datele ce trebuie sa le contina, cred ca se gasesc pe site-ul lor.