avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Asociatie Familiala radiata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Asociatie Familiala radiata

Buna ziua , in urma radierii din evidentele Registrului comertului in temeiul art 1 (2) din OUG 51/2004, la data de 10.03.2005 au ramas doua imobile cumparate pe AF , intrebarea este care ar fi modalitatea legala pentu fi trecute in proprietate persoana fizica . Va multumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:42, 1 August 2018
Pai cum ati facut radierea avand in patrimoniul af acele imobile? Trebuia sa le fi vandut catre dumneavoastra ca persoana fizica si pentru acest venit sa platiti impozit pe af in ultima declaratie catre finante. Apoi acest act de vanzare cuparare il inregistrati la directia de taxe si impozite de la primarie ca sa va treaca ca platitor de impozit pe constructie persoana fizica.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere asociatie familiala GruholNelu GruholNelu am venit in tara si mi am vazut AF radiat ce ar trebui sa fac?mentionez ca nu am primit la sediul social nici o somatie privind aceasta modificare va multumesc ... (vezi toată discuția)
Am radiat i.i. dar mașina nu a fost trecută pe persoană fizică. cum să procedez? sunt plimbat între instituții și nu primesc un răspuns concret neacsu.alecs neacsu.alecs In primavara anului 2017 am radiat ii-ul pe care il detineam. din pacate masina ce era achizitionata pe aceasta intreprindere individuala nu a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)