Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce ii amenda de 870 de lei pt lipsa ci ?

Buna ziua am si eu o intrebare .Ieri dupa masa veneam acasa din oras cu masina si in fata mea venea un echipas de politie care avea girofarul pus .O agenta de politie a scos putin mana afara sa ma opresc .Mam oprit si mia cerut documentele .Am prezentat permisul ,talonul si asigurarea masini .Dar nu am avut buletinul la mine .Si pt lipsa buletin am primit o amenda de 870 de lei .As vrea sa stiu daca ii corecta aceasta amenda
Cel mai recent răspuns: kis lore , utilizator 16:20, 11 August 2018
Contestati pv in termen de 15 zile si solicitati schimbarea amenzii in avertisment avand in vedere pericolul redus si faptul ca puteati fi identifixat complet pe baza documentelor prezentate, permis si talon.
Multumesc frumos pt raspun !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda pentru centura de siguranta anca-viorica anca-viorica buna ziua,in urma cu 2 zile circulam regulamentar pe dniar la intrare in oras era stationata o masina de politie m-am incadrat pe banda de a face la stinga ... (vezi toată discuția)
Pt permis expirat se da direct amenda sau ar trebui sa se de-a un avertisment? Pascal.grup Pascal.grup Am fost oprit pt depasirea limitei de veteza,am avut 82 km in localitate. La contolul documentelor sa constatat ca am permisul expirat. Pt depasirea vitezei ... (vezi toată discuția)
Documente de identitate sclipi sclipi buna ziua in urma cu cateva zile eram prin oras cu masina si am fost oprit de un agent.am prezentat permisul,asigurarea si talonul dar nu aveam buletinul la ... (vezi toată discuția)