avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... promovare o noua plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

promovare o noua plingere penala

Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am cunostiinta de aceasta plingere. Persoana a fost scoasa din urmarirea penala pentru ca probele nu au fost suficiente. Acum eu vreau sa fac o plingere la Parchet cu actele mele care dovedesc : inselaciune, falsul si uzul de fals. Pot sa fac acum o plingere in numele meu cu documente noi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:32, 6 Noiembrie 2009
stimate legally multumesc mult de tot pentru modelul de plîngere pe care mi l ati trimis, ma apuc de indata sa fac aceasta plîngere.

O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de plangere penala - cec fara acoperire Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, As dori daca se poate un model de plangere penala pentru infractiunea de inselaciune - CEC fara acoperire. nu am studii de specialitate si ... (vezi toată discuția)
Model plangere violare de domiciliu ariana03 ariana03 buna ziua ma puteti ajuta va rog cu un model de plangere in cazul savarsirii infractiunii de violare de domiciliu. va multumesc anticipat (vezi toată discuția)