Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adeverinta vecinatate

buna ziua. eu vreau sa-mi fac cadastru si actele pe terenul donat de socri, dar unul din vecini nu vrea sa semneze adeverinta de vecinatate din 2 motive : 1. daca cumva in trecut , cu 1-2 generatii , s-a modificat limita de proprietate in defavoarea lui? (gardul si casa sunt construite prin anii 60) si 2. el inca nu are bani sa faca actele pe numele fiului . ce ma sfatuiti? eu as vrea sa-l dau in judecata
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
dancraiova13, utilizator

Alte discuții în legătură

Intabularea unei locuinte sau teren eugendiriczi eugendiriczi Prin intabularea unei case pot fii inselat de catre cel care se ocupa de cadastru,sa semnez ceva sa nu fie in regula?cat ar costa intabularea daca ma poate ... (vezi toată discuția)
Cadastru care nu corespunde realitatii criistiian criistiian Cadastru facut nu corespunde cu realitatea. Schita si masuratorile sunt eronate si in avantajul vecinului. Adica a facut curtea vecinului mai mare cu 1 m spre ... (vezi toată discuția)
Distanta regulamentara intre o casa si gardul vecinului caplanioana caplanioana Buna ziua, vecinul din fata noastra are casa cu spatele spre fata casei noastre.distanta de la spatele casei pana la gard este cea normala.acum el a facut ... (vezi toată discuția)