avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Wizz air
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Wizz air

Buna seara pe data de 03/09/2018 sora mea a cumpărat un bilet de avion catre londra si a avut escală la israel si cand a ajuns in israel la securitate ia avea actul de indentitate doar buletin si politia din airopor au reținut 8 ore ceva genul ca a imigrat până au sunat ei la politia din londra sa vada daca nu a fost o tendință de imigrare si dupa a trimis-o inapoi in bucuresti si a trebuit să își cumpere alt bilet catre londra din bani ei cine credeti sa sunt de vine ia sau firma wizz air ca nu trebuia sa o lasa sa plece cu escală catre israel??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:46, 4 Septembrie 2018
Sa intelegem, a plecat din Bucuresti catre Londra cu escala in Tel Aviv? Sau de unde?
Daca zborul a avut escala in Israel, acolo trebuia sa schimbe cursa si operatorul de zbor?

Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Călătorie cu avionul minor de 16 ani Maria_Pasarica Maria_Pasarica Salutare, am nevoie de ajutorul vostru în legătură cu câteva întrebări legate de viitoarea mea călătorie avionul. Am vârsta de 16 ani și doresc să ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion anulat Ianko33 Ianko33 Buna , Am și eu o întrebare deoarece mi sa anulat returul pe un bilet de avion tur-retur. Am plecat din Budapesta către Cebu , am zburat cu doua compani ... (vezi toată discuția)