avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Care sunt facilitatile fiscale pentru o SRL?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Care sunt facilitatile fiscale pentru o SRL?

Care sunt facilitatile fiscale pentru o societate nou infiintata?
Ultima modificare: Marți, 20 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: barbu1941 , utilizator 20:42, 2 Octombrie 2018
Nu exista facilitati fiscale pentru societati nou infiintate in Romania. Si cand spun asta, tin cont de comentariile de mai sus. "Facilitatile" fiscale la care se refera ante-comentatorii mei se aplica tuturor microintreprinderilor, noi sau vechi. 1 mil de euro cifra de afaceri nu e tocmai din drum si nici prea micro...am vrea sa fie, dar economia romaneasca e doar o taraba mai mare, nu va faceti iluzii. Revenind, in Norvegia, un cetatean care nu a mai avut firma niciodata si isi face firma noua, 10 ani nu plateste nimic la stat, indiferent de cifra de afaceri ; asta e o facilitate fiscala iar Norvegia e un stat care vrea ca cetatenii ei sa isi faca afaceri acasa, nu sa intinda mana prin straini.
Buna seara. Aveti perfecta dreptate, din cauza asta romanii nostri isi cauta joburi in strainatate.Nu este deloc usor sa-ti parasesti familia si sa-ti cauti prosperitatea in straini. Va multumesc pentru ajutor. Va doresc o seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pe venit - microintreprindere kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O societate infiintata in decembrie 2015, cu un angajat de la 01.02.2016, ce cota de impozitare aplica pentru impozitul pe venit ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Micro sau alta forma legala rentabila Dana Dana1 Dana Dana1 Bună! Eu fac handmade, croseta, tricotat si martisoare. As vrea sa îmi fac o forma legala sa pot vinde atât online cât și în piețe și la târguri. O ... (vezi toată discuția)
Revisal Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina o societatea nou infiintata (06.08.2019) ce termen are pentru angajarea unui salariat cu cintr. de munca. (vezi toată discuția)