Am reînceput munca in 21 Iunie 2018. Conform deciziei primite se acorda acest stimulent(650 lei)începând cu 22 Iulie 2018. Este corect așa? Practic sunt privată de o luna de stimulent din 12.. sau voi primi pana se vor împlini 12 luni de stimulent?( nu cred varianta asta a fi plauzibila). Tatal nu este implicat deloc, dosarul este făcut fără el, crescându- mi singura fetița. Nici nu putea beneficia de luna lui de creștere copil. Mulțumesc anticipat!
Și trebuie sa o depună personal? Sau o poate trimite din străinătate(eventual data la ambasada, pentru a fi ceva oficial)? Ideea este ca nu vreau sa pierd totul pentru 650 de lei, dacă el nu a participat la dosar. Are dreptul sa nu participe la dosar și totuși sa depună acea declarație?
declaratia e egala cu 0! are nevoie de stagiu de cotizare de la casa de pensii de unde sa rezulte ca nu are 12 luni muncite in ultimele 24!!! acel stagiu de cotizare trebuia depus de la inceput, de la intocmirea dosarului de indemnizatie. daca stiti ca il aveti in dosar mergeti si faceti contestatie.