avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție pe piața muncii acordat după o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție pe piața muncii acordat după o lună de la data întoarcerii la serviciu. Este corect așa?

Am reînceput munca in 21 Iunie 2018. Conform deciziei primite se acorda acest stimulent(650 lei)începând cu 22 Iulie 2018. Este corect așa? Practic sunt privată de o luna de stimulent din 12.. sau voi primi pana se vor împlini 12 luni de stimulent?( nu cred varianta asta a fi plauzibila). Tatal nu este implicat deloc, dosarul este făcut fără el, crescându- mi singura fetița. Nici nu putea beneficia de luna lui de creștere copil. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 14 Septembrie 2018
Numai tatal poate depune acea declaratie.
Și trebuie sa o depună personal? Sau o poate trimite din străinătate(eventual data la ambasada, pentru a fi ceva oficial)? Ideea este ca nu vreau sa pierd totul pentru 650 de lei, dacă el nu a participat la dosar. Are dreptul sa nu participe la dosar și totuși sa depună acea declarație?
O poate trimite prin posta cu confirmare de primire ...
declaratia e egala cu 0! are nevoie de stagiu de cotizare de la casa de pensii de unde sa rezulte ca nu are 12 luni muncite in ultimele 24!!! acel stagiu de cotizare trebuia depus de la inceput, de la intocmirea dosarului de indemnizatie. daca stiti ca il aveti in dosar mergeti si faceti contestatie.
Unde este mentionat ca trebuie stagiu de cotizare ?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tatal daca acesta nu poate beneficia mai este obligatoriu nelisisuf nelisisuf buna ziua, am si eu un copil care face 2 ani in iunie anul acesta si as vrea sa imi pastrez si ultima luna de indemnizatie. tatal lui nu a realizat venituri ... (vezi toată discuția)
Cic si stimulent insertie Bianca_Szel Bianca_Szel Am urmarit subiectele si discutiile legate de CIC si stimulentul de insertie pe acest forum si am o nelamurire. Am o nelamurire. Atunci cand cineva opteaza pt ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca tatal nu a depus declaratia la ajpis? divele divele declaratia ajpis ce se intampla daca nu s-a depus declaratia la ajpis ca tatal nu indeplineste conditiile ptr. a primi indemnizatia crestere copil in ultima ... (vezi toată discuția)