avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cui sa ma adresez?

Am o mare problema .... timp de 3 saptamani mi-a refulat apa menajera in bucatarie de 3 ori (stau la etajul 1). Este ceva imposibil , am propus schimbarea coloanei de scurgere de la etajul 1 . Am facut sesizare scrisa la asociatia de proprietari , si as dori sa stiu daca nu se rezolva unde sa ma adresez in continuare , care este forul superior? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 16:22, 10 Noiembrie 2009
Inca mai astept raspuns la sesizare ...

@sacalul09: Nu am ocolit asociatia dar ma gandesc ca nu o sa primesc nici un raspuns de la ei desi am facut sesizare ....
ati primit numar de inregistrare?,daca nu,atunci m-ai faceti un efort si trimiti o recomandata prin posta ,costa 4 lei RON,dupa aceea poti merge mai departe la Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari din cadrul primariei dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)
Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin care impiedica accesul la tevile comune adiushu adiushu Buna seara.Am o problema cu vecinul de la parter din cauza caruia teava de scurgere de la bucatarie nu poate fi schimbata. De cateva luni scurgerea la ... (vezi toată discuția)