avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... c.i.m
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

c.i.m

am si eu un contrac part time si as dorii sa stiu daca in aceste cazuri persoana respectiva cotizeaza la stat cu toate platile care se fac catre stat va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:57, 11 Noiembrie 2009
1. Codul muncii va da voie sa aveti oricate contracte individual de munca concomitent.
2. Obligatia dvs. este sa anuntati, la fiecare loc de munca, unde aveti locul de munca de baza. Asta se face in vederea impozitarii corecte a venitului din salarii.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca 0e 8 ore Betismihis Betismihis DaCa sunt asistent personal cu carte de munca pe 8 ore, mai pot avea încă un contract de munca pe 8 ore în alta parte ? (vezi toată discuția)
Munca part-time ionutz_macovei ionutz_macovei buna ziua! vreau sa va intreb, daca eu sunt medic rezident intr-un spital si mai lucrez part-time la o alta societate ,dar in alt domeniu,legea imi ... (vezi toată discuția)
Ne permite legislatia sa angajam o persoana full-time intr-o ... carmen.manole carmen.manole Ne permite legislatia sa angajam o persoana full-time intr-o companie, cand acea persoana are deja job full time intr-o alta companie? Va multumesc. (vezi toată discuția)