avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vinzare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vinzare apartament

Buna ziua, se poate vinde un apartament cu tot cu datorii la intretinere? Am cerut de la administrator sumele datorate de catre proprietar si initial mi-a dat o lista cu datorii din 2014 pana in 2017. Am cerut lista completa pana in 2018 iar cand a venit am Descoperit pe o luna sume diferite. Am fost la un contabil care a calculat datoriile incepand cu iulie 2015 si am platit in contul asociatiei suma reiesita. Cu hartia de la banca am facut cerere de eliberare adeverinta pe care nici macar nu a acceptat-o. De cerere de plata esalonata nici nu a vrut sa auda. Ce alta cale de atac exista in afara de primarie?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:33, 23 Septembrie 2018
Primaria nu va poate ajuta in aceasta speta
Trebuie sa clarificati debitul real si fie il achitati,fie in contractul de instrainare bun imobil la care sa existe adeverinta de la asociatie cu debitul in evidenta cumparatorul isi asume responsabilitatea achitarii acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul a plecat, iar noi figuram cu restanta, desi avem chitante la zi marianaionescu1 marianaionescu1 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta, daca este posibil. Detin un apartament intr-un mic oras din Romania, acesta este inchiriat din 2014, ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile asociație de proprietari pentru un imobil executat silit. Razva1petru Razva1petru Cheltuielile asociație de proprietari pentru un imobil executat silit. În anul 2014, am cumpărat un imobil executat silit, care la momentul achiziției ... (vezi toată discuția)
Proprietar nou nu recunoaste restante esalonate, platite pana la data vanzarii apartamentlui conjoint conjoint Vara aceasta,in cadrul A.G a asociatiei de proprietari a fost constituit un fond in vederea achitarii datoriilor esalonate pe 12 luni catre furnizorul de ... (vezi toată discuția)