avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 5 pedepse cu suspendare si recidiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

5 pedepse cu suspendare si recidiva

buna ziua
am 5 pedepse cu suspendare necontopite din 2012-2013....iar acum un dosar in stare de recidiva....care este procedura? pe care din cele 5 pedepse vor revoca ? sau odata contopesc cele 5 pedepse la care se adauga pedeapsa pe care voi primi pentru infractiunea pe care am comis in stare de recidiva?

Alte discuții în legătură

patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis elly8831 elly8831 Un prieten a condus o masina fara permis si cu numerele provizorii expirate,dar acesta este recidivist,s-a eliberat in 2014 dupa o pedeapsa de 4 ani,din care a ... (vezi toată discuția)
Contopire sí revocarea pedepselor Bencipici Bencipici Buna Ám ő condamnare de trei ani cu suspendare in urma contopirii a patru pedepse ( vechiul cod penal).Daca acum ajung la ő condamnare se revoca pedeapsa ... (vezi toată discuția)