avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voluntariatul din ce an e recunoscut ca vechime în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voluntariatul din ce an e recunoscut ca vechime în munca?

Îmi trebuie sa știu data la care a întrat în vigoare. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 2 Octombrie 2018
Voluntariatul nu este recunoscut ca vechime in munca.

De la 26 iulie 2014, activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională și/sau în specialitate, în funcție de tipul activității, dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariatul este vechime in specialitatea studiilor ? negreanalina negreanalina Doresc sa stiu daca perioada in care cineva este angajat cu contract de voluntariat la un ONG , perioada respectiva este recunoscuta ca si vechime in ... (vezi toată discuția)
Contractul de voluntariat Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca daca am lucrat intr-o organizatie ca voluntar pe o perioada de 2 ani, in baza unui contract de voluntariat, acesta perioada se adauga ca ... (vezi toată discuția)
Voluntariatul este vechime? dianamaria1234 dianamaria1234 Buna ziua! Urmeaza sa particip la un concurs pentru o functie la care se cer studii superioare si experienta in specialittea studiilor un an sau in domeniul ... (vezi toată discuția)