avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drepturi simplu cetatean
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drepturi simplu cetatean

Am participat la o activitate in micul meu oras, mai exact un cros finantat de consiliul local. Am dat din greseala de hotararea consiliului in care se stipula suma care se va cheltui pentru acest cros iar de pe teren, oricat de mult as exagera nu pot ajunge cu cheltuielile la acea suma. Ca cetatean si contribuabil, am vreo parghie pentru a vedea cum s-a cheltuit acea suma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 14 Octombrie 2018
Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public ... formulati o cerere catre Condiliul Local/Primarie.

Orice persoană are dreptul să solicite şi să obţină de la autorităţile şi instituţiile publice, în condiţiile prezentei legi, informaţiile de interes public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea sedintelor consiliului local Taurus Taurus Am dreptul ca cetatean, sa filmez la sedintele deschise ale consiliului local? Poate interzice primarul accesul cetateanului in sala de sedinte al consiliului ... (vezi toată discuția)
Biserica se supune legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? OrasulLiber OrasulLiber Biserica se supune Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? Art. 2 din Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public bogdanmarinela bogdanmarinela Raspunde numai cine stie- vorba lu Iantu. Listele electorale si documentele care au stat la baza eliberarii titlurilor de proprietate in baza legilor fondului ... (vezi toată discuția)