avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:44, 4 Mai 2019
Nu banca blochează contul curent, ci Executorul Judecătoresc printr-o încheiere trimisă băncii. Banca doar pune în executarea solicitarea Executorului Judecătoresc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Dapix, utilizator
Dar banca nu e terț poprit
Banca devine TERȚ POPRIT numai din momentul în care Executorul Judecătoresc trimite către bancă o ÎNCHEIERE, prin care solicită blocarea contului curent al unui debitor.

Până nu blochează Executorul contul curent, banca nu este terț poprit.

Nici o Bancă nu blochează conturile clienților, decât în caz de frauda, în caz de furt al cardului bancar, în caz de furt al codului PIN..., dar asta temporar până se remediază problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare popririi pe contul de salariu (deblocare card pentru folosire bancomat) mihai000123 mihai000123 Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu . Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
Lamurire indisponibilizare/blocare cont bancar leus leus Va rog o parere in ceea ce priveste indisponibilizarea unui cont bancar: -daca legea dispune ca executorul judecatoresc emite o adresa prin care banca sa ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)