avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare si apoi condamnare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare si apoi condamnare

Buna as dori sa stiu cum se intampla in cazul in care am o suspendare in Ro si un termen de incercare de 7 ani iar acuma dupa 5 Ani respectati o sa am o condamnare in Franta. Se ridica suspendarea din Romania?
Suspendarea este de 3ani jumate iar condamnarea de 3 Ani. Am facut un an de arest preventiv si restul o sa fac pe bratara mi-au dat amenajabil. Nu voi mai putea merge in Romania la semnat si nu stiu ce se intampla. Ar trebui sa iau un avocat pentru Romania?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:45, 19 Octombrie 2018
Fara avocat si daca nu mergeti la semnat va dati seama ce se va intampla...

Va aflati intr-o situatie foarte dificila dar avocatul va va sustine din moment ce il veti plati ca sa va suatina...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate executa restul pedepsei la domiciliu? amales amales daca un condamnat definitiv este in regimul deschis poate executa la domiciliu restul pedepsei ?bine inteles cu bratara?cine stie ceva ? (vezi toată discuția)
Buna ziua dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si ... helene alexia helene alexia Buna ziua Dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si 6 luni fara nici o proba noua adusa la dosar si fara sa mai aiba drept de apel poate sa mai ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv Dumitru111 Dumitru111 Buna ziua , am si eu o problema , sunt cercetat intr`un proves privind traficul de droguri de risc , problema este ca nu sunt in tara si nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)