avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Din vina părinților, sunt încadrată cu grad de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Din vina părinților, sunt încadrată cu grad de handicap accentuat pentru deficiențe mintale. Dacă ,,scot'' gradul de handicap o să reușesc să-mi iau copilul de la ei?

Buna ziua .As dorii sa va si povestesc un pic din toata povestea ca sa pueti intelege ce si cum s a intamplat totul. Eu am trait intr un mediu dezorganizat pana acum un an si ceva fiindca pe urma l am cunoscut pe sotul meu minunat .Dar stiti cum este viata este imprevizibila nu poti stii ce ti se v a intampla ,peste un timp sau maine .Si de aceea vreau sa pot lucra si intretine singura .Sa va povestesc in mare ,mama mea de cand ma stiu eu a avut probleme cu alcoolul tata la fel .Eu din lipsa de ingrijire sa zic asa si fizica dar si sufleteasca adica lipsa de afectiune iubire plus batai peste batai daca nu faceam ce spuneau ei am cazut in depresie .Iar mama de aici in loc sa ma duca la un psihoterapeut de frica ca zic ce se intampla in casa m a dus la spitalul de psihiatrie si facandu mi grad de handicap mai intai mediu pe urma accentuat din cauza ca am fost nevoita de frica lor fiindca triam cu ei in casa ca daca nu ma va bate sau duce iar la spital .De frica am facut ce mi a zis ea bineinteles si tata daca auzea ca nu am ascultat o ma batea groaznic . Tin minte cand eram bolnava mi atras trei pumni in spinare de nu mai aveam aer .Sunt foarte periculosi .Inainte sa l intanlesc pe barbatul cu care sunt nu am fost lasata sa experimentez si eu viata sa am timp sa cunosc un baiat fiindca nu mi dadeau voie sa ies din casa.Atunci unchiul meu mi a facut cunostinta cu un prieten de al lui si acela a profitat de mine vazand ca la ai mei nu le pasa de mine ,si am fst lasata singura cu copilul descurcandu ma singura .Mama mi a luat copilul sub ingrijirea ei obligandu ma sa il dau ca altfel ma va bate tata .Vreau sa stiu acum daca scot gradul de handicap trebuie mai intai sa se faca o comisie sa ateste ca sunt clinic sanatos sau va scrie pur si simplu dupa ce l scot asa clinic santos.Mi ati fi de mare ajutor daca m ati ajuta cu un raspuns sunt derutata .O zi minunata va doresc !
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:24, 29 Octombrie 2018
Multumesc din suflet .O zi minunata va doresc!
La fel si dvs. si fiti tare*
Mai astepteti si alte parerii...
Eu cred ca va puteti adresa si comisiei de expertiza din cadrul IML ( Institutul de Medicina Legala) judetean, poate va trebui sa ajungati si in capitala, la I.N.M.L. .....
Luati legatura cu mai multe asociatii si vedeti care va poate ajuta, dar mai postati si aici, cred ca va va ajuta cineva cu un sfat...
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut o plângere pentru abuz emoțional la dgaspc. pot cere schimbarea domiciliului minorului și program de vizită pentru mamă, dacă se dovedește că e întemeiată? Niky84 Niky84 Buna ziua!Am facut o plangere pt abuz emotional la Protectia Copilului si astept raspuns,iar daca se dovedeste ca mama il abuzeaza emotional,pot cere schimbare ... (vezi toată discuția)
Daca un copil nu vrea sa mearga la tata, poate fi obligat de instanta? angela mixich angela mixich am o fetita de 11 ani. sotul a divortat de 2 ani si m-a tot amenintat ca o sa-mi i-a fata desi isi viziteaza copilul cand doreste, nu numai la data stabilita ... (vezi toată discuția)