Bună ziua! Am o mare dilema cu ajutorul de încălzire poate dvs ma puteți ajuta sa înțeleg. Dacă venitul meu net este de 1140lei plus 20 de bonuri de masa în valoare de 9.57.De ce nu se ia în calcul ca eu plătesc o rata lunara în valoare de 500lei pentru ca am cumpărat apartamentul prin programul prima casa. Având în vedere ca locuiesc singur și am înțeles ca venitul maxim trebuie sa fie de 1082lei.Daca scădem 500ron din 1140 egal cu 640 +191 de bonuri de masa egal cu 831 deci m-aș încadra?
Incadrarea in plafoanele de venit pentru care beneficiati de ajutor pentru incalzire se face pe baza venitului net, fara a se tine cont de cheltuielile dvs. Nu are nici o relevanta faptul ca aveti credit.
Eu sunt perfect de-acord cu dvs doar ca aceasta platforma este un pic greșită ca și alte lucruri în tara la noi. Spre exemplu când eu am făcut acest împrumut tot pe baza acestui salariu mi s-a aprobat și nu este un credit de nevoi personale ci un credit pentru casa. Din start dacă din acel salariu 500 lei merg la banca cum sa mai fie netul meu la fel? În fine la fel ca multe alte lucruri la noi în tara... Prostime și nedreptate.
Calcul salariu
duduvasile
Buna ziua,
Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit
NeRa88
Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns :
Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)