avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract telefonie mobilă
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract telefonie mobilă

Buna seara, in urma cu cateva luni am schimbat abonamentul la vodafone,operatorul spunandu-mi ca imi micsoreaza abonamentul cu 2 euro, imi mai da 2 gb de net si acces nelimitata la facebook, youtube ...., si perioada contractuala ramane aceiasi . Fiind aproape ora de inchidere nu am mai citit contractul avand incredere in ce imi zisese respectivul operator. Cand a venit factura, am observat ca mi-a crescut cu un euro in loc sa imi scada asa cum mi-a zis, mai mult de atat mi-a fost prelungit pe o perioada de 24 de luni, iar surpriza a fost ca mi-a incheiat contractul o doamna, in contract fiind alta persoana trecuta (un domn ).
Motivele pentru care doresc sa renunt la contract :
1) abonamentul a crescut cu 1 euro in loc sa scada;
2) perioada a crescut cu inca 12 luni, in loc sa ramana aceiasi .
Pentru 2 gb. platesc in plus 12 luni 75 de lei, si 24 de luni 1 euro in plus fata de cat plateam .
Cum pot anula acest contract ?
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
cornycorny, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:16, 31 Octombrie 2018
Este complicat sa-l anulati in instanta si va costa timp si bani. Incercati amiabil, desi nu cred ca veti reusi. Asta este. Din punctul meu de vedere, dat fiind sumele mici nu se merita sa va agitati prea mult, insa poate fi o lectie buna pentru viitor in sensul sa cititi cu atentie ceea ce semnati.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila Daniel1900 Daniel1900 Buna seara! Am un abonament de la Vodafone de 7 euro lunar pe care lam incheiat pe o perioada de 12 luni! Deci nu am luat telefon ...nimic nimic! Doar minute ... (vezi toată discuția)
Contract telekom telefonie mobila - neplatit vlaicuia vlaicuia Buna ziua, Am un contract incheiat cu Telekom, in mai 2013 in valoare de 32 euro pe luna, abonament nelimitat + 1 gb trafic net. In vara anului 2014, mama ... (vezi toată discuția)