avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli de executare silita

buna ziua, vin si eu cu o intrebare, am o executare silita de 3.265 lei din care cheltuieli de executare 987 lei, am solicitat biroului de executare documente justificative pentru aceasta suma si, au raspuns ca nu sunt obligati sa o faca, ce ar fi daca ei ar prezenta documente tuturor celor executati silit, aceste cheltuieli nu sunt venituri sau. aceste birouri au alt statut
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
teodorescu_mgv@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:29, 5 Noiembrie 2018
Multumesc, aceste instituții la care m-am adresat îmi vor raspunde ca nu ele sunt organele competente cu acest control ci instituția x , ma voi adresa oriunde , inclusiv instanței de judecată, sunt bani mei și, doresc sa știu pe cei folosesc, totul trebuie justificat, explicat, suma pentru un așa debit este f mare, eu am o colega care-i rețin o poprire de aproximativ. 200 000 lei și cheltuieli de judecată 654 lei și, credeți-mă contractul de credit are 14 pagini, reprezentare instanța, a fost doar un termen,. Eu când am sunat la acel executor mi-a spus ca doar pentru xerox s-a cheltuit 280 lei, este doar o factura Vodafone , adresa de la aceștia și încheierea judecătorească și, apoi sa fim serioși ce executor judecătoresc ești tu fără un xerox la birou, deocamdată nu vreau sa ma pronunt dar, este furt pe fata și, voi merge pana la capăt, repet inclusiv instanta

exe8956 a scris:

ok, dar sa stiti ca nu v ati adresat organelor de control care trebuie.

multumesc am aflat unde pot sesiza UNEJ si Ministerul Justitiei, apoi instanta

teodorescu_mgv@yahoo.com a scris:

Multumesc, aceste instituții la care m-am adresat îmi vor raspunde ca nu ele sunt organele competente cu acest control ci instituția x , ma voi adresa oriunde , inclusiv instanței de judecată, sunt bani mei și, doresc sa știu pe cei folosesc, totul trebuie justificat, explicat, suma pentru un așa debit este f mare, eu am o colega care-i rețin o poprire de aproximativ. 200 000 lei și cheltuieli de judecată 654 lei și, credeți-mă contractul de credit are 14 pagini, reprezentare instanța, a fost doar un termen,. Eu când am sunat la acel executor mi-a spus ca doar pentru xerox s-a cheltuit 280 lei, este doar o factura Vodafone , adresa de la aceștia și încheierea judecătorească și, apoi sa fim serioși ce executor judecătoresc ești tu fără un xerox la birou, deocamdată nu vreau sa ma pronunt dar, este furt pe fata și, voi merge pana la capăt, repet inclusiv instanta

exe8956 a scris:

ok, dar sa stiti ca nu v ati adresat organelor de control care trebuie.

Asa cum vi s-a raspuns si anterior, mergeti si studiati dosarul. Veti observa la dosarul de instanta incheierea de stabilire a cheltuielilor. Daca veti bonuri de pe fiecare leu, acestea au fost emise pe numele BEJ - nu pe numele dvs. Sunteti suparat si nu puteti fi obiectiv. Nu conteaza atat de mult suma de recuperat: pentru o suma de 1000 lei pot avea cheltuieli de 150 lei lejer: taxe postale, deplasare debitor, identificare bunuri, etc..

Poate acele cheltuieli de care vb dvs. ( ale colegei de birou ) sunt doar provizorii si executorul le va suplimenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal bej pentru virarea sumei poprite in contul creditorului Daniela Gratiela Daniela Gratiela Rog a mă ajuta cu răspunsul la două probleme: 1. care este termenul legal a Biroul Ex. Jud. pentru a vira suma poprită din salariu în contul ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Onorariu executor bufa bufa Executorul mi-a cerut bani pentru a face copii xerox de pe exemplarul pe care i l-am dat continind Hotarirea definitiva si irevocabila investita cu titlu ... (vezi toată discuția)