avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală De ce nu folosesc corect limba română ...
Discuție deschisă în Cultură generală

De ce nu folosesc corect limba română ,,învățătorii" noștri?

Buna ziua. Am mai vizitat site-ul. Stiam ca era o rubrica cu explicatii si indicatii de folosire corecta a limbii romane.
Vad mai nou subiecte mult dezbatute pe la tv despre diferiti profesori depasiti de atitudinea elevilor. Dar, alt aspect vreau sa aduc in discutie.
Toate cadrele didactice, cand se refera la o colega de a lor, spun "doamna profesor". Stim toti ca "Profesor" este un titlu dat profesorilor universitari. Nu este o functie. De ce dar, "invatatorii" nostri nu folosesc corect limba romana? De ce ii invata gresit pe copiii nostri? Sunt si ei (semi)analfabeti sau o fac intentionat pentru a rezulta generatii de analfabeti? Ca de cultura, nu mai este loc sa vorbim.
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 21:06, 5 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
profesori nu sunt doar în învățământul superior
[ link extern ]

mai mult, sunt chiar și la grădiniță...uite ce spune COR 2018 [ link extern ]

învățătorii și institutorii sunt pe cale de dispariție în ultimii ani
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare catre liceeni Eugenia Angelica Fortuna Eugenia Angelica Fortuna Scrisoare către liceeni - Tudor Chirilă Tudor Chirilă a scris astăzi un articol atât de frumos, atât de sincer, atât de adevărat. Îi rog pe ... (vezi toată discuția)
Traducerea cãrþilor de cãtre studenþi - pot sã dau în judecatã profesorul care îmi impune activitãþi ce nu sunt cuprinse în atribuþiile studentului? Savater Savater BUNA ZIUA, AM O DILEMA MARE! STUSIEZ LA O FACULTATE TEHNICA DIN IASI, MASTERAND IN ANUL 2, PROFESORUL DE LA O ANUME DISCIPLINA MI-A IMPUS CA PENTRU A PROMOVA ... (vezi toată discuția)
Este legal să dai nota 4 pentru o temă uitată acasă? Cricri27 Cricri27 Buna ziua, exista in legea educatiei vreun articol care spune ca o teme neprezentata la clasa(in cazul asta, , fiica mea a uitat caietul acasa), primește nota ... (vezi toată discuția)