avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. Vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute?

Poate sa ma ajute cineva?
Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit acasa un proces verbal intrucat la ora 15:50 am circulat fara rovinieta. Insa, rovinieta pe care am cumparat-o in aceeasi zi apare 15:58.
Vreau sa contest procesul verbal pentru ca nu vreau sa le platesc nimic.
Stie cineva vreun articol care ar putea sa ma ajute? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 15:06, 12 Noiembrie 2018
Daca locul de unde ati achizitionat rovinieta , este cel mai apropiat de locuinta dvs./loc munca ( nu mai sunt altele in apropiere-CNADR poate face dovada contrara prin intampinare ) iar in ziua aceea trebuia urgent sa va deplasati in afara localitatii-si puteti dovedi urgenta, ( nu toti conducatorii auto cumpara roviniete pe o sapatamana, luna,an) cred ca ati avea sansa sa scapati de amenda. Incercati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsa rovigneta si confiscarea certificatului.. carmena_iasi carmena_iasi Buna seara. Am si eu o nelamurire. Astazi am fost oprita in trafic de catre o brigada de politie, impreuna cu un reprezentant al celor de la Drumuri Nationale ... (vezi toată discuția)
Rovinieta. cipriannicolae cipriannicolae Am uitat sa platesc rovinieta si am trecut pe sub o camera de supraveghere, apoi am oprit dupa aceasta si in decurs de maxim 15 min am platit rovinieta ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinieta, rovinieta mea fiind valabila! viorelk viorelk Buna ziua, Am primit amenda pentru lipsa rovinieta valabila! Eu am platit rovinieta pentru intregul an! Cum sa procedez, sa platesc jumatate in 48 de ore ... (vezi toată discuția)