avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere despagubiri la ANRP, titularul cererii decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere despagubiri la ANRP, titularul cererii decedat intre timp

Tatal meu a depus la ANRP un dosar (in anul 2005) pentru a fi despagubit pentru imobilul parintilor lui, preluat in mod abuziv pe vremea regimului comunist. Zilele trecute, am primit in sfarsit o adresa din partea ANRP pentru a veni in completarea dosarului cu cateva dicumente. Intre timp, tatal meu a decedat (in 2009). Mama este in viata, mai am o sora. Ce demersuri sunt de facut, avand in vedere ca tata a decedat intre timp?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:24, 15 Noiembrie 2018
Este valabil, insa este foarte posibil ca cei de la ANRP sa ceara sa se specifice exact in certificatul de mostenitor ce drepturi a avut defunctul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Dosar despagubire anrp danstef danstef Sotia mea , mostenitoare a defunctului sau tata -calitate certificata prin documentul nr.63/22.06.2014-in e-mail. Conform nu poate afla numarul dosarului ce ... (vezi toată discuția)
Plingere depusa la cedo acum 4 ani; reclamantul a decedat; cedo va emite solutiea? Balaurul Balaurul Buna ziua; Expun catre dvs. urmatoarele: In toamna lu\\\' 2004, tatal meu a inaintat o plingere catre CEDO (legata de aplicarea Legilor Funciare); cererea a ... (vezi toată discuția)