irinamarilena a scris:
Am citit ce v-au raspuns inclusiv referiri la legea 61/1991.
Daca ati citi-o ati vedea ca ea nu face referiri la acest interval :14-17 ci doar la cel intre 22 -08. Evident insa ca se refera la pastrarea linistii in general -dar daca ii anuntati cit dureaza aceasta lucrare ar trebui sa inteleaga.
in definitiv toti trec prin asta si nu dureaza ...mereu, nu ?
dar nu au legea de partea lor -deci politia nu va poate face nimic, decit discuta.
Eu ma chinui sa amendez persoane care tipa ..de un an de zile si cu politie - 3 la numar - si tot nu ii amendeaza asa ca ... va tachineaza.
Sper ca sint mai de inteles ... bafta.
Am fost si eu intr-o astfel de situatie interesanta: Am avut odata niste musafiri si va dati seama, ca s-a lasat putina galagie. Oamenii mai povestesc, mai vorbesc. Nici jumatate de ora nu a trecut si a venit politia la mine. Era ora cam 20:30, iar la intrebarea mea adresata agentilor comunitari, "Nu e specificat in lege ca orele de odihna sunt in intervalul 22:00 - 08:00?", am primit raspunsul ca legea respectiva, mai exact aliniatul 29 din legea 611991 se aplica doar la societatile comerciale. Erau aproape sa imi dea avertisment, si mi-au promis ca imi dau si amenda, insa unul din musafirii mei s-a nimerit sa il cunoasca pe seful lor, si a discutat cu acesta despre problema respectiva.
Pana la urma se aplica s-au nu la societatile comerciale legea 61?