avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru salariații detașați pe o perioadă mai mare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru salariații detașați pe o perioadă mai mare de 1 an, impozitele și taxele se calculează și se plătesc în Romania, sau sunt considerați rezidenți fiscali în țara unde sunt detașați?

Buna ziua! Pentru salariatii detasati pe o perioada mai mare de 1 an, impozitele si taxele se calculeaza si platesc in Romania sau sunt considerati rezidenti fiscali in tara unde sunt detasati intrucat perioada de detasare este mai mare de 183 zile? Multumes!
Ultima modificare: Joi, 22 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: pytyck , utilizator 17:55, 20 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traiesc in romania, dar am venituri din uk: trebuie sa declar veniturile in romania? sebastianmarara sebastianmarara Sunt director al unei companii din UK la care sunt actionar. Intre timp am revenit in Romania, dar ma platesc din firma din UK. Trebuie sa declar sumele? ... (vezi toată discuția)
Impozit venit strainatate dinup dinup Buna ziua, An citit diverse post-uri legate de impozitarea salariului obtinut in strainatate dar doresc un raspuns exact pentru cazul meu. Lucrez la o ... (vezi toată discuția)
Deducere personala si suplimentara danajuga64 danajuga64 cetatenii straini angajati cu contract de munca pe durata nedeterminta beneficiaza de deducere personala si suplimentara (daca este cazul)? (vezi toată discuția)